+36 20 260 1838 info@creativeonline.hu

Weboldal

készítés

 

Márkaépítő.

Egy jól felépített online rendszerrel könnyen megy az ügyfélszerzés. Olyan weboldalt készítünk neked amin mindenki könnyen eligazodik. Nincsenek kérdések, minden szöveg és menüpont egyértelmű. Egy profi honlap egyedi megjelenésével olyan személyes élményt képes nyújtani amely bizalmat épít közted és vásárlóid között.  

A mai óriási online verseny miatt csak egy átgondolt, jól felépített stratégiával leszel képes a vásárlókat elcsábítani és nyereségesen működni.

A weboldal készítés alapkövei között szerepel a jó keresőoptimalizálás is. Enélkül csak nagyon drága hirdetésekkel fogsz tudni látogatókat bevonzani.

 

 

Céges weboldal készítés
Reszponzív weboldal készítés

100%-ban mobilra optimalizált.

WordPress weboldalaink 100%-ban reszponzívak. Minden eszközön lenyűgöző élményt nyújtanak legyen szó mobilról, tabletről, tv-ről vagy laptopról. A weboldal minden kijelzőhöz tökéletesen fog alkalmazkodni.

2020 -at írunk. 10-12 éve a mobil verzió egy opció volt. Manapság nem opció hanem kötelező. A keresések és vásárlások 75%-a már mobilon történik. Ha a weboldaladnak nincs mobil verziója 100-ból 75 potencionális vásárlót azonnal elveszítettél.

Ha a honlapod nem mobilbarát akkor a Google keresőben sem fogsz előkelő helyen megjelenni hiába költesz százezreket SEO szakemberekre.

 

Végtelen számú integráció.

A WordPressben több millió integrálható bővítmény érhető el. Legyen szó akár foglalási rendszerről vagy webáruház modulról. A lista szinte végtelen.

Bármit szeretnél mi megvalósítjuk!

 

webáruház készítés

Rengeteg alap funkció.

Reszponzív, mobilbarát

A weboldal minden képernyőmérethez kiválóan alkalmazkodik.

Sebesség optimalizált

A weboldalt a leggyorsabb webtárhelyek egyikén futtatjuk világelső website motorral. A tömörítéseknek, gyorsítótárazásoknak köszönhetően pedig másodpercek alatt minden betöltődik.

 

olcsó wordpress weboldal készítés

Biztonságos

Az adatok biztonsága és a visszaélések megelőzése érdekében weboldalainknál SSL titkosítást, tűzfalat, vírus és robot blokkolót is alkalmazunk.

Kereső-optimalizált

Minden oldalt úgy készítünk el, hogy könnyen tudjon előre jönni a Google-ben. A megjelenő szövegek és képek keresőoptimalizálva lesznek.

Pontos analitika

Az weboldal eredményeit a Facebook és Google Analytics konverziós pontjaival is nyomon lehet követni.

Social integráció

Könnyedén jelenítheted meg weboldaladon a közösségi médiában megosztott képeidet, posztjaidat.

Jogtiszta

A magyar és EU-s GDPR törvényeknek    való technikai megfelelés cookie sávval.

Weboldal készítés akár 2 hét alatt!

A honlap készítés sokban hasonlít egy vállalkozás felépítéséhez. Itt is nagyon fontos a tervezés. Pontosan mi a célja a weboldaladnak? Milyen tipusú weboldalt szeretnél? 

Igényfelmérés, piackutatás

Egy új weboldal felépítésénél első lépésként a TE igényeid mérjük fel és megvizsgáljuk, hogy hol tart a konkurenciád.

Weboldal felépítésének meghatározása

Az igényfelmérés és piackutatás után meghatározzuk a weboldalad felépítését és elkészítjük a rajta megjelenő szövegeket.

Dizájn

Arculatodhoz maximálisan igazodva lenyűgöző dizájnt készítünk.

Fejlesztés

Utolsó lépésként lefejlesztjük weboldalad a nagyközönség számára.

Ötleteljünk együtt!

Ingyenes konzultáció

Ötleteljünk együtt! Ha nem tudod pontosan mire van szükséged, hogy beindíthasd online bizniszed akkor, kérj tőlünk ingyenes konzultációt!

Állandó segítség

Segítőkész csapat

A közös projektünk megvalósítása után sem hagyunk egyedül. Számunkra ügyfeleink elégedettsége az első, ezért ha bármikor elakadnál mi segítünk!

Készen állsz?

Helyezzük online alapokra vállalkozásod.