+36 20 260 1838 info@creativeonline.hu

Weboldal karbantartás

Minden csomag tartalmaz webtárhelyet is. 

Mit tartalmaz?

Általános hiedelem, hogy a weboldal elkészítése után a honlappal nincs több teendő, készen is vagyunk. Sajnos ez nem igaz.

Tartalomszerkesztés

Egy működő vállalkozásnál szinte elképzelhetetlen, hogy ne lenne valami aktualitás: új árlista, új szolgáltatások, új ajánlatok, akciók, programok, új fotók, új termékek, stb. Az új tartalmak feltöltésében és formázásában is segítünk (a választott karbantartás csomagtól függően).

Weboldal folyamatos frissítése

Frissítések

Maga a WordPress motor majdnem minden hónapban frissül, a téma (pl. oceanwp) és a bővítmények pedig általában ennél is gyakrabban. Frissítések hiányában, az oldal sebezhetőbbé válik, és egyre gyakoribbak lehetnek a működési zavarok.

Állandó felügyelet minden weboldalnak

Felügyelet, riasztás

Az általunk használt biztonsági bővítmény lehetővé teszi, hogy ha bármi kritikus dolog történne a weboldallal, akkor értesítést kapjunk. Látjuk azt is, hogy kik próbálkoznak feltörni a weboldalt, milyen IP címről – őket egyszerűen blokkoljuk.

Weboldal karbantartás - folyamatos felügyelet

Rendelkezésre állás

A karbantartási szerződés ideje alatt a karbantartás csomagban vállaltaknak megfelelően készenlét, rendelkezésre állás e-mailben / telefonon és azonnali intézkedés műszaki probléma esetén 6 / 24 / 48 órán belül.

Weboldal vírusírtás

Vírusirtás

Bár a sokrétű biztonsági beállítás következtében nagyon kicsi a valószínűsége annak, hogy weboldalunk megfertőződne, ha mégis megtörténne, azonnal kiirtjuk a fertőző elemeket, reklámokat, spam kódokat.

ingyenes SSL tanusítvány

SSL tanúsítvány

Egy biztonsági tanúsítvány a megbízhatóság érzését nyújtja látogatóinak és a Google-nek is. Az ingyenesen elérhető Let’s Encrypt-től kezdve komolyabb SSL tanúsítványok megvásárlását és telepítését is elintézzük.

Miért érdemes karbantartást kérned?

– Honlapunk biztonságát alapjaiban meghatározza, hogy történnek-e folyamatos rendszer-, sablon-, és bővítményfrissítések.

– Mindig van hova fejleszteni weboldalunkat – nem csak a megjelenésében, hanem új funkciókkal, marketing eszközökkel is bővíthetjük.

– Jó esetben vállalkozásunk ajánlatai, szolgáltatásai is fejlődnek, amikről, ha nem adunk hírt, rajtunk kívül senki nem fog tudni.

Keresőoptimalizálási szempontból is van jelentősége, hogy milyen gyakran frissül weboldalunk: a Google is sűrűbben fogja feltérképezni honlapunkat, ha rendszeresen megjelenítünk új tartalmakat. Felhasználóink gyakoribb látogatásai pedig – a márka erősödése által – indirekt módon lesznek hatással a SEO-ra.

GYIK

A karbantartási csomagokkal kapcsolatos gyakori kérdések. Ha egyéb kérdésed van vedd fel velünk a kapcsolatot!

A karbantartási szerződés bármikor felmondható?

Igen, bármikor felmondható, de minden megkezdett naptári hónap teljes áron kerül felszámításra.

Mikor kapok számlát?

Díjbekérőt a tárgyhónapot megelőző hónap 21.-én küldünk 8 napos fizetési határidővel. Számlát a befizetés megérkezése után követő munkanap küldünk. 

Van lehetőség több mint 1 hónapra is előfizetni?

Igen. Választható 3, 6 és 12 hónapos konstrukció is. 3 hónap esetén 5%, 6 hónap esetén 10%, 12 hónap esetén 20% kedvezményt biztosítunk. A díjak mindig előre fizetendők. Amennyiben a szerződés annak lejárata előtt az ügyfél részéről felmondásra kerül úgy a teljes, nem kedvezményes árat számuljuk fel időarányosan. 

Ha domain regisztrációt is kérek kié lesz a domain?

A domain tulajdonosa (jogosultja) minden esetben a megrendelő. Cégünk csak adminisztratív és technikai kapcsolattartóként van felvéve.

Előfizetési idő alatt válthatok nagyobb vagy kissebb csomagra?

Nagyobb csomagra minden megkötés nélkül. Ez esetben időarányosan számlázzuk a többletköltséget.

Kissebb csomagra csak az előfizetési idő meghosszabbításával. Vagyis ha neked volt 1 havi prémium előfizetésed (45eur) és váltanál alap csomagra (15eur)  akkor 1 hónap helyett 3 hónapra hosszabbodik az előfizetésed. 

Ha a weboldal működésképtelen mennyi idő múlva javítjátok?

Amennyiben a hibáról tájékoztattad munkatársainkat haladéktalanul de legkésőbb 24 órán belül megkezdik a honlap helyreállítását.

Ötleteljünk együtt!

Ingyenes konzultáció

Ötleteljünk együtt! Ha nem tudod pontosan mire van szükséged, hogy beindíthasd online bizniszed akkor kérj tőlünk ingyenes konzultációt!

Állandó segítség

Segítőkész csapat

A közös projektünk megvalósítása után sem hagyunk egyedül. Számunkra ügyfeleink elégedettsége az első, ezért ha bármikor elakadnál mi segítünk!

Készen állsz?

Helyezzük online alapokra vállalkozásod!