+36 20 260 1838 info@creativeonline.hu

WordPress weboldal optimalizálás – gyorsítás

 

Egy holnap sikeressége nagyban függ a gyorsaságától. Az Amazon tanulmánya szerint minden 1 másodperces gyorsulás a konverzió 7%-os javulását eredményezi. A betöltési sebességnek 4 másodperc alatt kell lennie mobilon is, ellenkező esetben az emberek fele azonnal elhagyja az oldalt. 

Ha szeretnéd mi felgyorsítjuk akár már meglévő honlapod, hogy a konkurenciádnál jobban szerepelhess.

A Google algoritmusa előrébb sorolja a keresőben a gyors weboldalakat!

Keresőoptimalizálás olcsón

Ellenőrizd saját weboldalad jelenlegi sebességét!

Nem vagy elégedett?

Itt van néhány referencia munkánk. Ezek már jobbak, ugye?

Segítünk! De hogyan?

Általános hiedelem, hogy egy új weboldal elkészítése megoldja a problémát, pedig olykor ez sem segít. A legtöbb esetben NEM kell új weboldalt készíteni, hogy fel tudjuk gyorsítani az oldalad.

Képek optimalizálása

A lassú honlapok egyik alapvető problémája, hogy a képek nincsenek megfelelően méretezve vagy optimalizálva. Minőség romlás nélkül akár tizedére csökkentjük a képek méretét!

Weboldal folyamatos frissítése

Technikai alapok

Egy gyors weboldal alapköve a jó tárhely és a megfelelő szoftveres környezet. Ha a tárhelyed lassú, akkor szívesen biztosítunk neked új tárhelyet saját szervereink egyikén, díjmentes weboldal költöztetéssel.

Állandó felügyelet minden weboldalnak

Cache és CDN

Világelső Cache-t és CDN-t használunk amely óriási mértékben segít felgyorsítani weboldalad. Felejtsd el az ingyenes megoldásokat. Azért ingyenesek mert nem elég jók ahhoz, hogy pénzt kérjenek értük! 🙂 

Miért baj ha lassú a weboldalad?

Rohanó világban élünk, az emberek mindent azonnal akarnak. Gondolj csak bele, te mennyire vagy türelmes egy lassan betöltődő oldallal? A Google statisztikái alapján ha az oldalad 4 másodperc alatt nem töltődik be, akkor a látogatók 50%-a azonnal elhagyja.

Emellett az sem elhanyagolható, hogy a Google már hivatalosan is elismerte: a betöltődési idő komoly rangsorolási tényezővé vált az évek során. A lassú weboldalakat hátra, míg a gyorsakat előre sorolja az algoritmus.

Vicces nemde? Akár hosszú évek munkája veszhet oda, hiába írsz nagyszerű tartalmat és szerzel értékes linkeket ha nem figyelsz a gyorsaságra.

GYIK

Gyakori kérdések a weboldal gyorsítással kapcsolatban.

Kapok részletes elemzést arról, hogy mennyit javult az oldal sebessége?

Igen! Több eszközzel mérjük a sebességet az optimalizálás előtt és után is! Részletesen bemutatjuk, hogy pontosan mennyivel lett jobb az eredmény. De ingyenes eszközökkel ezt te magad is ellenőrizheted, emellett érezni is fogod az oldalt böngészve! 

Nem kell félnem, hogy az oldal működésképtelenné válik?

Nem. Az optimaliálások elvégzése előtt biztonsági mentést készítünk, amit 3 biztonságos helyen tárolunk. Ha bármi történne akkor visszaállítjuk az eredeti formába. Az optimalizálás után minden oldalt és funkciót átnézünk, hogy megfelelően működik-e.

Garanciát vállaltok rá, hogy az oldalam gyorsabb lesz?

Igen!

A gyorsaság az oldalak esetleges módosítása után is megmarad?

Ha nem rakod tele óriási képekkel őket akkor igen. Természetesen a későbbiekben is tudunk segíteni az új tartalmak optimalizálásában.

Készen állsz? Akkor hajrá! Turbózzuk fel a weboldalad!

Ötleteljünk együtt!

Ingyenes konzultáció

Ötleteljünk együtt! Ha nem tudod pontosan mire van szükséged, hogy beindíthasd online bizniszed akkor kérj tőlünk ingyenes konzultációt!

Állandó segítség

Segítőkész csapat

A közös projektünk megvalósítása után sem hagyunk egyedül. Számunkra ügyfeleink elégedettsége az első, ezért ha bármikor elakadnál mi segítünk!

Készen állsz?

Helyezzük online alapokra vállalkozásod!