+36 20 260 1838 info@creativeonline.hu

Webáruház

készítés

 

Márkaépítő.

Egy jól felépített online rendszerrel könnyen megy az ügyfélszerzés. Olyan webáruházat készítünk neked amin mindenki könnyen eligazodik. Nincsenek kérdések, minden oldal és menüpont egyértelmű.

Egy profi webáruház modern és egyedi megjelenésével olyan személyes élményt képes nyújtani amely bizalmat épít közted és leendő vásárlóid között. 

A mai óriási versenyben csak egy jól felépített webshoppal leszel képes elcsábítani a vevőket. Már szinte minden féle webáruház van, ha te ki akarsz szakítani egy részt a piacból akkor újat kell mutatnod. 

 

 

100% -ban mobilra optimalizált.

Webáruházaink 100%-ban reszponzívak. Minden eszközön lenyűgöző élményt nyújtanak legyen szó mobilról, tabletről, tv-ről vagy laptopról. Az oldal minden kijelzőhöz tökéletesen fog alkalmazkodni.

Gondolom te is találkoztál már olyan webshoppal ahol mobilon nem tudtál valamit a kosárba tenni vagy megvásárolni. Ha kitartó voltál akkor odaültél egy laptophoz és megrendelted. A legtöbben viszont nem ilyen kitartóak. Ha nem tudják megvenni mobilon akkor nem is veszik meg egyáltalán. Ha velünk készítteted a webáruházad garantáltan nem lesznek ilyen problémáid! 

2020 -at írunk. 10-12 éve a mobil verzió egy opció volt. Manapság nem opció hanem kötelező. A keresések és vásárlások 80%-a már mobilon történik. Ha a weboldaladnak nincs mobil verziója 100-ból 80 potencionális vásárlót azonnal elveszítettél. 

Ha az online üzleted nem mobilbarát akkor a Google keresőben sem fogsz előkelő helyen megjelenni hiába költesz százezreket SEO szakemberekre. 

 

Végtelen számú integráció.

A webáruházadhoz több millió integrálható bővítmény érhető majd el. A lista szinte végtelen. Bármilyen kiegészítő szoftvert szeretnél hozzákötni megoldható. Legyen szó akár marketing szoftverről vagy bármi egyébről. Ez a legtöbb webshop esetében sajnos nem mondható el. 

Bármit szeretnél mi megvalósítjuk!  

Rengeteg alap funkció.

Reszponzív, mobilbarát

A webáruház minden képernyőmérethez kiválóan alkalmazkodik.

Sebesség optimalizált

A webáruházad a leggyorsabb webtárhelyek egyikén futtatjuk világelső e-shop motorral. A tömörítéseknek, gyorsítótárazásoknak köszönhetően pedig másodpercek alatt minden betöltődik.

 

Biztonságos

Az adatok biztonsága és a visszaélések megelőzése érdekében webáruháznadnál SSL titkosítást, tűzfalat, vírus és robot blokkolót is alkalmazunk.

Kereső-optimalizált

Minden oldalt alap keresőoptimalizációs beállításokkal készítünk el, hogy könnyebben kerülj előre a google találatok között.

Pontos analitika

Az webáruház eredményeit a Facebook és Google Analytics konverziós pontjaival is nyomon lehet követni.

Végtelen számú termék

Nálunk nincs megkötve a kezed, hogy maximum hány terméket tölthetsz fel. Nem kell többet fizetned ha te 1.000 helyett 100.000 terméket szeretnél értékesíteni.

Jogtiszta

A magyar és EU-s GDPR törvényeknek    való technikai megfelelés cookie sávval.

Építsük fel webáruházad akár 3 hét alatt.

Ahogy egy vállalkozás felépítésénél is úgy egy webáruháznál is nagyon fontos a tervezés.

Mit szeretnél értékesíteni? Ki lesz a célközönség? Egy adott piacon hova pozícionálnád magad árban? Hogyan szeretnéd automatizálni a rendelés teljesítést?

Igényfelmérés, piackutatás

Egy új webáruház felépítésénél első lépésként a TE igényeid mérjük fel és megvizsgáljuk, hogy pontosan mit csinál a konkurenciád.

Webáruház felépítésének meghatározása

Az igényfelmérés és piackutatás után meghatározzuk a webáruházad felépítését ami alapjaiban határozza majd meg az áruház működését.

Dizájn

Az általad meghatározott kritériumok alapján az arculatodhoz maximálisan igazodva lenyűgöző dizájnt készítünk.

Fejlesztés

Utolsó lépésként lefejlesztjük webáruházad a nagyközönség számára. Ezután már csak rajtad áll mikor kezdesz el értékesíteni!

Ötleteljünk együtt!

Ingyenes konzultáció

Ötleteljünk együtt! Ha nem tudod pontosan mire van szükséged, hogy beindíthasd online bizniszed akkor, kérj tőlünk ingyenes konzultációt!

Állandó segítség

Segítőkész csapat

A közös projektünk megvalósítása után sem hagyunk egyedül. Számunkra ügyfeleink elégedettsége az első, ezért ha bármikor elakadnál mi segítünk!

Készen állsz?

Helyezzük online alapokra vállalkozásod.