Csatlakozz hozzánk üzletkötőként!

100% -ban jutalékos elszámolás, akár milliós kereseti lehetőség.

Jól adsz el de nem fizetnek meg? Köztünk a helyed! 

– 100%-ban jutalékos elszámolást kínálunk,

– A világ bármely pontjáról dolgozhatsz,

– Annyit dolgozol amennyit te szeretnél,

 

Téged keresünk ha:  

– Jó értékesítési vénával rendelkezel

– Kreatív vagy,

– Hajlandó vagy fejleszteni a tudásod,

– Önállóan tudsz dolgozni,

– Rendelkezel saját mobiltelefonnal, laptoppal vagy asztali pc-vel és internetkapcsolattal.

 

Mit kell eladnod?

Nem kínálunk zsákba macskát. Nem embereket kell átvágnod, hogy pénzhez juss. Minden szolgáltatásunk vállalkozásoknak szól.

Grafikai tervezés

Számos grafikai szolgáltatást kínálunk amelyek minden vállalkozás számára szükségesek. 

Logótervezés

 

A teljes vállalati arculat alapja egy gondosan megtervezett logó. Mi kapásból hármat tervezünk. Az ügyfél pedig kiválaszthatja a neki megfelelőt.

Arculattervezés

A logó elkészülte után neki tudunk kezdeni a többi céges arculati elemnek is. Pl. névjegykártya, levélpapír, email aláírás vagy boríték. Egységes arculattal látjuk el mindet, hogy a vevők felismerjék a céget.

Offline/Print tervezés

 

Nem csak online, hanem offline is gyönyörű dolgokat tudunk alkotni. Céges kiadvány, szórólap, molinó, óriásplakát.

Webfejlesztés

 2020-at írunk. Mindent online keresünk, online vásárolunk, online tájékozódunk. Amelyik vállalkozásnak nincs weboldala az szinte már nem is létezik. Pedig hidd el sok van.. őket kell neked felkutatnod!

Weboldal készítés

Egyedi megjelenésű, reszponzív weboldal készítés korszerű megoldásokkal.

Webshop készítés

2020 talán egyik legnépszerűbb üzleti modellje a webáruház. Az e-kereskedelem évről évre folyamatosan nő. Manapság minden üzletnek kötelező webshopot működtetni ha nem akarja, hogy a konkurencia a földbe tiporja. 

Webdizájn

Egyedi, lenyűgőző webdizájn akár már meglévő weboldalakhoz is!

SEO

A keresőoptimalizálás (angol nevén Search Engine Optimization azaz SEO) a legjobb befektetés egy cég számára ha stabil alapokra szeretné helyezni online jelenlétét.  Hírdetésekre elköltött súlyos milliók nélkül is folyamatosan látogatókat hoz.

A SEO viszont nem hoz azonnal eredményeket. Minimum 2-3 hónap kell a google-nek, hogy jó helyre pozícionálja az adott oldalt. Feltéve ha jól van keresőoptimalizálva.

Marketing szolgáltatások

Rengeteg online szolgáltatást / webshopot indító vállalkozó elbukik. Ennek sokszor nem a termék vagy szolgáltatás hibái, esetleges rossz üzleti terv az oka. Legtöbbször a rossz marketing teszi tönkre ezeket a vállalkozásokat. Nem tudnak hatékonyan hirdetni. Mi pont ebben segítünk online marketing szolgáltatásainkkal. 

Instagram marketing

Az instagramban órási lehetőségek vannak. Mondhatni marketig szűz terület más platformokhoz képest. A “marketing szakértők” csupán negyede van jelen az instán. A többiek még facebookon tolják a szekeret.

Sajnos a vállalkozások nagy része nem is ismeri az instagrammot és az abban rejlő potenciált. Nekink segítün felépíteni az instagram profiljukat és sikeres kampányokat futtatni rajta!

Facebook marketing

Minden vállalkozó a facebookon akar jelen lenni. De amikor létrehozzák az oldalukat beállítanak néhány dolgot akkor nem tudják mihez kezdjenek. Nincs ötletük mit posztoljanak, mit hírdessenek, hogyan hírdessenek és hogyan építsenek közösséget. 

Sajnos a facebook már tele van marketingesekkel és nehéz kitűnni a tömegből de nekünk még van néhány ötletünk amivel nagy tömegeket lehet megmozgatni.

Ettől függetlenül már mindenkinek az instagrammot ajánljuk.

Google Ads marketing

Amikor egy vállalkozó elkészít/elkészíttet egy weboldalt akkor a googleben keresi magát, hogy na.. hol vagyok? Mért nem vagyok az első oldalon? Sajnos a SEO-val nem lehet gyorsan eredményeket elérni. Minimum 2-3 de inkább 4-6 hónapról beszélünk mire szép eredményeket lehet elérni a keresőben. 

Ebben és az ez utáni időszakban is segít a Google Ads amivel ugyan pénzért, de bárki megjelenhet az első találatok között is. Egy induló vállalkozás számára ez szinte létszükséglet különben nem ismerik meg az emberek és vásárlók híján csődbe megy mire hírdetések nélkül is jönnének a látogatók. 

A Google Ads elég komplikált platform. Ügyfeleinknek segítünk eligazdni benne és sikeres kampányokat indítani. 

Mit nyújtunk neked?

Kiemelkedő kereseti lehetőség

Hogy mennyit keresel csakis rajtad múlik. Nincsenek korlátok. Kereshetsz havi 100 ezret és 1 millió forintot is. A magas jutalékod közös érdekünk. Ha te jól keresel, akkor mi is jól keresünk. 

TE szabhatod meg a szolgáltatások árát

Nem kötjük meg a kezed, hogy pontosan mennyit kérünk pl. egy weboldalért.  Ha úgy gondolod, hogy te egy adott szolgáltatást drágábban is el tudsz adni akkor megteheted. Ezzel nő a jutalékod is!

Otthonról dolgozhatsz

Nem kell bejárnod egy irodába 8-tól 4-ig.  A világ bármely pontjáról dolgozhatsz egy laptopról. 

Bónusz program

Ha egy hónapban 500.000 Ft feletti jutalékot érsz el akkor mi további 10% bónuszt adunk neked!

Q

Nincs főnököd

Nem zaklatunk telefonon, hogy mit csinálsz miért nem dolgozol? Akkor dolgozol amikor te szeretnél, csak az ügyfelek időrendjéhez kell igazodnod.

Területi képviselőnk lehetsz

A hozzánk beérkező megkereséseket kivétel nélkül üzletkötőink felé továbbítjuk. Ha a te “területedre” érkezik egy megkeresés akkor mi azt neked továbbitjuk így az ügyfélkereséssel sem kellett bajlódnod. Megvan az érdeklődő már csak rá bírnod, hogy szerződést kössön veled.

Tetszik a lehetőség? Jelentkezz még ma!