+36 20 260 1838 info@creativeonline.hu

Ajánlatkérés

Kérd személyre szabott árajánlatunkat! Ha nem tudod mire van pontosan szükséged, abban is segítünk. Ez esetben igényelj ingyenes konzultációt.

Ajánlatkérés

Mire van szükséged?

11 + 2 =

GYIK

Itt találod azokat a gyakori kérdéseket amelyeket rengetegen feltettek már. Te már készhez kapod őket, nem kell külön érdeklődnöd miattuk.

Mennyiért dolgoztok?

Árainkat mindig teljesen személyre szabjuk. Felmérjük az ügyfél igényeket, a megvalósítás lépéseit és azt, hogy ebben mi milyen szerepet vállalunk. Az ár függ az együttműködés tervezett hosszától és annak intenzitásától is. 

Remarketing kampányokkal is foglalkoztok?

Igen, foglalkozunk vásárló követő marketinggel is. Erről bővebben telefonon vagy emailben tudunk tájékoztatást adni.

Jogi kérdésekben is tudtok segítséget nyújtani?

Nem vagyunk sem ügyvédek, sem jogászok. Viszont ismerjük a weboldalakra, webshopokra vonatkozó szabályozásokat így igen, ezekben tudunk segítséget nyújtani.

Mennyi idő alatt készül el nálatok egy projekt?

Ezt látatlanban lehetetlen megmondani. Még nem ismerjük az igényeid és a céljaid. Lehet, hogy sokkal egyszerűbb vagy sokkal nehezebb megvalósítani mint gondolnád! Próbálunk rövid határidőkkel dolgozni, más projektektől függően 2 héttől egészen 3 hónapig is tarthat a megvalósítás.

Vállaltok weboldal átalakítást / karbantartást is?

Igen, de csak akkor ha a weboldal motorja WordPress.

Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás is elérhető nálatok?

Igen, kínálunk olcsó domain regisztrációt és webhosztingot is. További információkért keresd fel a Webhosting oldalunkat.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha már meglévű ügyfelünk vagy is érdemes feliratkoznod mert akciós csomagajánlatokról értesülhetsz amelyet csak az emailben található linken kereszül tudsz igénybe venni!